Ontwerpfilosofie

'Voor het vertalen van al uw bouwwensen in een passend ontwerp bent u hier aan het juiste adres!' 

In onze ogen is ontwerpen het bij elkaar brengen van esthetische, menselijke en financiële eisen en wensen. Daarnaast zijn duurzaamheid, energiezuinigheid, onderhoud, hergebruik en mogelijke latere uitbreidingen zaken die tijdens het ontwerpen al meegenomen worden om een grotere meerwaarde mee te geven aan het bouwwerk.

Bij alle ontwerpen stellen wij ons tot doel om een plek te creëren waar u zich als opdrachtgever thuis voelt. U krijgt bij ons alle vrijheid om uw eigen ideeën in te brengen en hiermee aan te geven wat uw absolute bouwwens is. Het is úw project, wij helpen 'slechts' met het optimaliseren hiervan. Het leuke is vaak, dat wij u kunnen helpen met oplossingen waar u zelf nog niet over nagedacht heeft en wat u een heel ander inzicht kan geven.

Als u echt niet weet wat u precies wilt kunt u dit natuurlijk geheel aan ons overlaten. Uiteraard zullen wij naar aanleiding van onze ideeën met u in overleg gaan om tot een ontwerp geheel naar uw wens te komen. Een idee kan ook zijn om zelf foto's van bouwwerken te maken die u aanspreken, plaatjes uit tijdschriften te knippen of collages en eigen schetsen te maken. Het maakt het gemakkelijker om te communiceren over het ontwerp.