Wat kunt u verwachten

Binnen ons bureau is, naast het aspect prijs – kwaliteit, de persoonlijke benadering naar u als opdrachtgever een belangrijke pijler. We willen u uiteraard naar volle tevredenheid van dienst zijn en kunnen u een hoop werk uit handen nemen. We zullen uw bouwwensen vertalen in een passend ontwerp en zorgdragen voor de realisatie ervan. Tevens zorgen we voor duidelijke stappen en loodsen we u door het hele proces heen; van ontwerp, het aanvragen van een bouwvergunning tot en met de realisatie van de bouw. Of het nu gaat om een kleine uitbouw of verbouwing, een vrijstaande woning of bedrijfsgebouw, u kunt altijd rekenen op persoonlijke begeleiding en aandacht!

Ook als het gaat om een vergunningsvrije bouw kunnen wij u van dienst zijn. Met een goede bouwtekening is de exacte wijze van uitvoering vastgelegd op papier, evenals materiaalkeuzes en -kwaliteit. Er kunnen tevens meerdere offertes worden opgevraagd bij verschillende aannemers waarbij de prijs is gebaseerd op dezelfde uitgangspunten en u dus niet voor onverwachte meerwerken komt te staan. Bovendien krijgt u een scherpe concurrerende prijsaanbieding.

Een goede bouwtekening bespaart u dus geld op de totale bouwkosten en voorkomt bovendien onnodige en vaak vervelende discussie over de uit te voeren werkzaamheden!